Elite fit – fitness centar

Elite fit prvi je centar funkcionalnosti i sposobnosti tijela. Nalazi se u zagrebačkoj Dubravi, na adresi Avenija Dubrava 236. Unutar 600 kvadratnih metara, funkcionalni centar polaznicima omogućuje razvoj fleksibilnosti, snage i izdržljivosti pod vodstvom četiri stručnjaka: trenera funkcionalnog fitnessa, dizača utega, gimnastičara i fizioterapeuta.

Centar „Elite fit“, ne djeluje poput uobičajenih teretana jer se u svojim programima ne koristi uobičajenim spravama za vježbanje već slobodnim ljudskim tijelom. U usporedbi s modernim fitness centrima, Elite fit koristi vrlo malo rekvizita na mnogobrojne načine, koristeći mješavinu tradicionalnih rekvizita (poput girje-kattlebella) i nekonvencionalnih rekvizita (poput burda, maljeva, gimnastičarskih rekvizita, različitih užadi itd.).

Unatoč grupnom principu rada, program centra svakom polazniku osigurava izradu plana i programa vježbanja, kontinuirano praćenje i savjetovanje bez obzira na njihovu fizičku aktivnost, tjelesne predispozicije ili starosnu dob. Cilj programa je pripremiti polaznika za svakodnevne aktivnosti tako da ne primjećuje rezultate samo u fizičkom obliku tijela već i u motoričkim sposobnostima što rezultira kvalitetnim rezultatima.

Godina
2017. / 2018.
Klijent
ELITE FIT funkcionalni centar
Tip projekta
Web design, Društvene mreže, Print, OOH