Skip to main content

Clutch je proglasio HANGAR96 jednom od najboljih za brendiranje u Hrvatskoj

HANGAR96 je i uvijek će biti mjesto za stvaranje novih ideja i inovacija u industriji brendiranja! Danas smo vrlo uzbuđeni što možemo objaviti da su svi naši napori i odlučnost u pružanju najboljih usluga za naše klijente prerasli u nevjerojatnu nagradu! Naš tim s ponosom objavljuje da smo među Clutchovim najboljim branding tvrtkama u Hrvatskoj!

Za one od vas koji ne znaju tko je ili što je Clutch, oni su lider u povezivanju globalnih pružatelja usluga s korporativnim kupcima iz cijelog svijeta. Platforma za ocjene i recenzije objavljuje najopsežnije i najreferentnije recenzije klijenata na tržištu B2B usluga.

Njihova platforma ističe najbolje od najboljih, stoga smo vrlo sretni što smo uvršteni u ovogodišnje top tvrtke u Hrvatskoj.

Kako bismo službeno primili našu nagradu, evo našeg osnivača Renata Ostojića za kratku poruku prihvaćanja:

“Ova nagrada će promijeniti našu budućnost, mi ćemo ustrajati da postanemo najbolji u regiji! Za ovaj uspjeh zaslužni su naši klijenti, sretni smo što smo dobili njihovo povjerenje svih ovih godina.”

Također želimo zahvaliti našim partnerima i klijentima na njihovoj kontinuiranoj podršci našoj tvrtki! HANGAR96 ne bi mogao postići tako nevjerojatne stvari bez vaše pomoći. Od srca — hvala!

Iako smo poznati po uslugama brendiranja, naša tvrtka također je dobro upućena u razne usluge poput digitalnog marketinga i dizajna web stranica! Pogledajte našu stranicu projekta za sve sjajne suradnje i projekte koje imamo!

Jeste li zainteresirani za suradnju s nama? Nazovite naš ured! Rado ćemo vas provesti kroz naš proces.

clutch co vector logo