Skip to main content

Pandemijom Coronavirusa pod udarom su brojne industrije. Zatvaraju se prodajna mjesta, otpuštanja su već krenula, neizvjesnost je nešto s čime se moraju nositi brojne tvrtke.

Unatoč globalnoj kriznoj situaciji i s nadom u bolje sutra pouzdajemo se u često dijeljen citat iz perioda kad se ovakav scenarij nije ni zamišljao – this too shall pass.

No, kad okonča situacija u kojoj se nalazimo, kad krene oporavak – što sa pauzom u poslovanju, financijskom nestabilnošću, izostankom komunikacije s suradnicima, partnerima, klijentima – našim tržištem? Što sa svime što smo gradili? Ne znamo koliki će utjecaj imati pauza na naše poslovanje.

Usredotočite se na pozitivne načine na koji vaš brend može stvoriti angažman ili barem ostati u mislima tržištu. Ali nemojte komunicirati više od onoga što je razumno. Objavite promišljen, relevantan sadržaj kad god je to moguće i dajte svojim sljedbenicima priliku da se povežu s vama, da postave pitanja, komuniciraju o svojim problemima. Pomažite.

Svi u agenciji trudimo se privatno pomoći najviše što možemo, te nam je za vrijeme online sastanka pala na pamet ideja – zašto ne bi pomogli i drugim tvrtkama?

Shvaćamo da su vremena teška te iz tog razloga nudimo besplatne usluge.

Izdvojili smo tri najpotrebnije usluge za ovu, usudili bi se nazvati je, fazu standby-a kad je jedino što možemo raditi priprema za stabilniji period:

usluga konzultacija na području marketinga
uslugu održavanja računa na društvenim mrežama i
rada na SEO optimizaciji web stranice.

S obzirom na trenutne kapacitete naša agencija Hangar96 je u mogućnosti prihvatiti 3-5 pro-bono klijenta. Voljeli bi da možemo više, no za sada (ili na sreću) toliko ”lufta” imamo.

Raditi ćemo punom parom i nećemo dopustiti da nas situacija, ako će već financijski i ne daj Bože zdravstveno, i mentalno unazadi. Surađivati ćemo i zajedno učiti nova znanja.

Više nego ikad – u ovo doba izazova – potrebni su nam solidarnost i zajedništvo. Treba izdržati ovu oluju.

Prijaviti se možete putem upitnika na kraju ove stranice