Klijent
IMMOBILIA TEHNO
Year

2020/2021

POSJETI WEB

Dugo se priča o gradnji novog južnog ulaza u Zagreb, već više od desetljeća. U javnosti su se pojavljivale razne glasine i opcije, no atraktivno zemljište u Buzinskim krčima, uz glavnu cestu koja spaja metropolu s Velikom Goricom i Zračnom lukom Franjo Tuđman, zjapilo je prazno. A onda su nedavno na veliku livadu stigli bageri. Najava je to početka realizacije jedne od najvećih investicija u Hrvatskoj. Poslovno naselje na osamdeset tisuća kvadrata zemljišta, s 250.000 m² uredskog prostora realizirat će se u pet faza, a cjelokupan projekt vrijedan je dvije milijarde kuna.

Poslovni park City Island je novi, impresivni koncept samoodržive poslovne zone a nalazi se u poslovnoj zoni Buzin koja ovim projektom polako postaje poslovno središte Zagreba.

Ovaj jedinstveni „Gradski Otok“ se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji na samom ulazu u Zagreb kojeg sa zapadne strane okružuje trgovački centar Supernova, s istočne trgovački centar Bauhaus i s južne zagrebačka obilaznica. Blizina obilaznice omogućava brzu povezanost s autocestama a sama lokacija Poslovnog parka omogućuje dolazaka do centra grada i zračne luke za desetak minuta.

City Island će osim poslovnih zgrada s uredskim prostorima i kongresnim centrom imati i dodatne sadržaje koji će vam omogućiti da se što ugodnije osjećate u našem „Gradu“. U ponudi će biti dječji vrtići, gastro sadržaji, maloprodajni poslovni prostori kao i rekreacijski centar.

ciweb
ci2
ci3
ci4