GreenVitality.hr

WEB TRGOVINA – Čiste vitalne tvari za ispunjeniji život

Godina: 2020
Klijent: Green Vitality d.o.o.
WEBSHOP

Izrada web trgovine za tvrtku Green Vitality – partnera austrijske tvrtke NICApur®.

Misija Green Vitalityja i njihovog partnera, austrijske tvrtke NICApur®, je održati ljude zdravima putem visokokvalitetnih dodataka prehrani bogatih mikronutrijentima pa NICApurove® proizvode iz prvoklasnih sirovina razvija tim koji čine liječnici, nutricionisti, farmaceuti i biolozi.

NICApurovi® preparati ne samo da su nastali iz prvoklasnih sirovina, nego su i proizvedeni po principu čiste tvari, što znači da sadrže isključivo djelatne sastojke, dok su aditivi poput pojačivača okusa, katalizatora ili stabilizatora strogo zabranjeni. Zahvaljujući tome Vaš organizam može optimalno apsorbirati aktivne supstance sadržane u NICApurovim® proizvodima.

NICApurovi® proizvodi osmišljeni su u skladu s načelima ortomolekularne medicine. Ortomolekularna medicina leži na postavkama dvostrukog dobitnika Nobelove nagrade Linusa Paulinga te predstavlja savršen spoj konvencionalne i prirodne medicine koja sagledavajući ljudski organizam u cjelini teži njegovoj ravnoteži. Kvalitetu proizvoda ortomolekularne medicine prvenstveno garantira njihova sinergijska moć, što je ujedno i jedna od postavki ortomolekularne medicine. Sinergijska moć proizvoda očituje se u tome da vitamini, minerali i elementi u tragovima svoj puni potencijal mogu ostvariti samo u određenim kombinacijama i prilagođenim dozama – djelovanje jedne posebno odabrane korisne tvari u točno određenoj količini omogućuje i potiče djelovanje druge korisne tvari. Zaključak je da je vrlo bitna kombinacija nutrijenata u točno određenim količinama jer to omogućuje njihovu optimalnu bioraspoloživost.

NICApur® se ponosi svojim cjelovitim holističkim načinom razmišljanja pa Vam NICApurovi® preparati neće pomoći samo u uspostavljanju i održavanju ravnoteže esencijalnih mikrohranjivih tvari, već i da se osjećate dobro te uspješno funkcionirate na svim poljima.

gv2 1814x2048 1
gv3
gv4